Årets Streetfood


Indian Street Food & Co

Juryns motivering: Här finns originalitet, nyskapande och spännande smaker. Kombinationen av indiska smaker och nordiska smaklökar blir en upplevelse av stora mått. Och vi gillar verkligen den fina servicen och det vänliga bemötandet!

Årets Briljanta


Idé Waitress

Juryns motivering: En tekniskt, briljant betalningslösning där man jobbar med förbeställning via en app. Beställ, hämta utan att köa och njut av maten. Det kan inte bli enklare.

Årets Leverantör


Rudenstams Bär&Frukt, Huskvarna

Juryns motivering: En topproducent sedan länge av must och cider, som satsar helhjärtat på en grosshandel utöver det vanliga. Kaféer, restauranger och butiker som vill erbjuda sina gäster och kunder toppkvalitet, är stadiga kunder tack vare enorm service, kunskap, kvalitet och omsorg.

Årets Kombo


7-Eleven

Juryns motivering: Med ett bredare och nyttigare sortiment har ”kaffe+fralla-försäljningen” omvandlats till något mycket mer. Välj två favoriter för 35 kronor har blivit en succé. Här stannar vi gärna till.

Årets Leverantör


Diskteknik

Juryns motivering: Genom ett nära samarbete med kunderna utvecklar man kunskap, teknik och produkter, allt för att skapa bra hygien, säker mat och bättre totalekonomi. Ett skinande rent back office helt enkelt.

Årets Hjärta


8T8 Nudelbar

Juryns motivering: Här gäller ”Hälsogastronomi” med ekologiska och närodlade råvaror fullt ut. Man får även en nyttig lektion i hur maten påverkar allt från din kropp till den planet som vi bor på.

Årets Café/Coffeeshop


Güntherska Hovkonditori&Schweizeri

Juryns motivering: En fantastisk förmåga att kombinera det traditionella med en stor portion modernt tänkande. Här finns lång erfarenhet och begåvning parat med gedigen utbildning vilket skapar en härlig upplevelse

Årets Fast Casual


Love Food Café

Juryns motivering: Smakstarka långkok à la den amerikanska södern går smältande möra i ugnen över natten. Gästen skapar sin egen kombo med krispiga sallader, pickles och heta såser. Det är så gott att man häpnar.